Kvitova ledde, men då föll det i värmen och kvartfinalen US Open förlorade

Bifogade fiver innan Pennetta besegrade tre gånger i rad. Hon kom inte till New York i perfekt skick. Efter mononukleos räddade hon varje bit av energi. Och bristen på makt återspeglades i det i mitten. Spelet efter två timmar och 25 minuter, avslutade han 60 forcerad fel.

Innan striden rasade, arenan ekade hitlåten baby Jag är redo att gå. Ändå verkade världens största tennisstadion vara vaken efter en storm. Party, då träffade Williams systrar och Djokovic med López, slutade efter midnatt. Kolossala fyllde salongen strax efter nedgången.

Kvitova infördes i år för fjärde gången på stora scenen på National Center Billie Jean King.Denna gång klädd i rött (dag) klädsel, liksom dess Davids, bussar med Kotyza utter, i bädden.

I det första gamma förlorade Kvitova administration tre forcerad fel. I en annan, dock stadigt fast.

Rivals blundat. I början var skuggan, som delade den djupa blå gården i två delar, irriterad. Bollarna försvann förrädiskt i det, och de flydde igen. Kastar en ny framtid indragbar takkonstruktion, närmare bestämt ett segel som sträcks på leverans robust vit spindelväv.

Främst på de bestrålade sidan plågat konkurrenter. Av de första tio spelen gjorde hon bara en Kvit. Det bröt också till 5: 2. Men då igen i solen och också på grund av en serie dubblar, blev dess bly sänkt till 5: 4.En av de “dubbel” och demonstrerade i sitt första setbolu.

Czech visste L’Italiana mot tuffa utbyte måste avslutas snabbt. Oscillationen bakom baslinjen är inte hennes stil. Dessutom, efter sjukdom krafter i överflöd och det fortfarande gör ont dras lårmuskeln.

Även om försämrats, urholkat penetration. “Petia måste köra och driva Flavia. Ibland lite långsam och sedan lägga till igen “sa tränaren Kotyza.

Kanske hela området hördes den berömda” Póóójď! “När den vänstra hander från Fulnek i slutet av den inställda påslagen inkomster 0-40 fördel. Sedan hjälpte Italien henne med två för långa tjänster – 6: 4.

Hon har försvarat Kvitova med all sin brådska. För första gången behövde hon inte möta en enda paus i 1: 1-uppsättningen i den andra uppsättningen.Det var lätt att gå in i ledningen och sedan ökade den till 3: 1 tack vare skuggbackarna. På grund av bristen på energi och den blomstrande värmen behövde hon stänga spelet så snart som möjligt.

Trötthet manifesterade sig själv. David, särskilt den inhemska Vydra, försökte uppmuntra henne och barka henne från boxboxen. Men genom att misslyckas med att betjäna en annan del av misstag gav hon ett sokyni-hopp. 3: 3. Raserades. Spänningen blev högre.

Trettioåtta år gamla Pennetta kände inte krigareens mask. Hennes ansikte virvlade i hennes svett, hennes tänderslipning, hennes mörka ögon drömde om en stor triumf.

Kvitova gav inte upp. 4: 3, 4: 4. Hon vände bort två spolar, men då kom italienaren till en service ut ur domstolen, lutade sig in i bollen med en beckhend och slog det fria hörnet på gården.Hon knuffade knytnäven, hennes kors hoppade över nacken. En stund senare, vid den tredje bosättningen, tittade hon på de lilla gula kulorna brända med Kvitova i bilen. 6: 4, 4: 6.

Rivaliser försvann bakom kulisserna. Pennetta hade återvänt från tillåtet vila till toaletten. Det var friskt. En veteran från hamnen i Brindisi i den sydliga italienska provinsen Apulien uppträdde i US Open för sjätte gången. Kvitova var första gången. Och när hon äntligen älskade henne i New York, ville hon inte lämna honom.

Värmen steg. Ett ögonblick måste Kotyza och Vydra torka huvudet, bara sitta på plattformen. 1: 1, 2: 2. Akta dig, Pennetta har gjort en annan viktig chans. Och hon bytte den för femton. Hon slog på linjen och Kvitova träffade bara ramen. 2: 3. Net spel – 2: 4.

Nej, hon hade inte ännu axlat axlarna, hon fortsatte, hon var på nätet. Hon försenade uteslutningen. Men han hindrade honom från att göra det.