Ta av Znojmo örnar slagna för att bryta kvartfinalen förbannelse

Spela tre till tre repetitioner i Znojmo bara för träning. På fredagen kunde dock bara sex åkare kämpa för segern i skarp match.

International EBEL, som introducerar den femte och Znojmo hockeyspelare, liksom utomlands vill locka NHL förlängning.Den sista delen av duellen med extra poäng kommer att medföra två terner på isen. “Det kommer att bli mycket intressant, särskilt för de människor,” funderar Znojmo försvarare Lubomir Stach.

En annan nya tävlingar där det är verksamt främst österrikiska myndigheterna, införandet av tre-poängsystem. “Om laget har en rad förluster kommer resten av bordet tillbaka,” sade Coles coach Jiří Režnar. “Men om vi vinner, kommer det att vara bra för oss”, sade han.

Utöver förändringarna i de regler som de vill ha en stor innovation visa upp sig och Eagles. Deras trofé för de internationella troféerna har alltid slutat i kvartfinalen. “Vi har lite av det i våra huvuden”, säger Stach. “Poängen är att komma tillbaka till play-off och där tror jag fast att vi äntligen kan ändra det.Vi har ett lag för detta, säger han. “I Znojmo beströkade de defensivserien. Nu Stach är den äldsta quarterback, örnar att de vill spela attraktiv och även fysiskt krävande system som angriper alla fem spelare på en gång i offensiv zon. “Det är mycket skridskoåkning, och det passar mig,” insisterade den erfarna försvararen. “Det är bättre än om vi spelade en olägenhet. Hittills har vi gjorde, kanske föra över till ligan, “hoppas Vsetin kennel.

Resultaten ger honom sanningen.Eagles av nio förberedande dueller förlorade bara två, medan den besegrade extraleague Zlin, Plzen och förkämpar för Litvinov. “Vår kvalitet visade det sig, men ligan kommer att bli en högre nivå”, säger Stach.

Znojmo i line-up igen saknas ageless anfallare Peter Pucher börjar konkurrensen på fredag ​​inhemska duell mot Linz. “Måste vi att fånga början av ligan,” kommenderade quarter som fortfarande minns Znojmo Extraliga tider.

Men nu måste partimedlemmar räkna ut hur att övervinna kvartsfinalen fågelskrämma i EBEL. – Det är fortfarande mycket tid, säger Stach. “Vi måste spela bra hockey. Lite spekulationer kan börja någon gång runt jul. ”

Om det kommer att bli en trevlig jul debatt fredag ​​sluta sig till MAC, som börjar i 17 timmar.Direkt sändningar sändningar Sport 5.