Litvinov väntar i Hockey Champions League i Wien, Sparta inbjuder Zürich

löpare fjäder slutspel Trinec inbjuder det svenska laget HV 71, kommer Liberec spela med Linköping och Vitkovice mäta krafter med finska Tappara Tampere.

Välkommen dueller från den första omgången är planerad till september 22, vedergällning 6 . oktober.

Litvínov första matchen kommer att äga rum på isen motståndare kommer Sparta, Trinec, Liberec och Vitkovice börjar framför sin publik. Startsidan

Efter en hel del om vem tog hand om tävlings boss Martin Baumann med finska rock sångare och stor hockey fan Sam Samber i Sunrise Avenue-gruppen finns det också ett möjligt sätt för enskilda lag att avsluta. Det är planerad till februari 9 Hem

Litvínov av den process som kallas för bättre par Frölunda -. Ingolstadt skulle Sparta förvänta vinnaren av slagsmål mellan Karpaterna Uleåborg och Düsseldorf.Om Třinec lyckas kan han se fram emot Mannheim eller Esbo. Liberec skulle stå i vägen till kvartfinalerna i Davos eller IFK Helsinki. Ostravans skulle återigen på väg norrut för att duellera mot bättre slagsmål i Luleå -. Färjestad

Litvínov rival Wien är en finalist i fjol EBEL League. “Jag vet ingenting om dem, men vi kommer definitivt att prova våra motståndare. EBEL League är definitivt ett av de bättre lagen. Vi fick inte någon svensk enhet som är den starkaste enligt min mening i Champions League.Det skulle vara en intressant konfrontation, men jag är bara glad att vi inte får de tjeckiska motståndare, särskilt så i början extraleague skulle absolut inte passar “, säger Belladonna.

Innan starten av huvudgrupperna ingen hemlighet att Champions League har prioritet över Extraliga och det fortfarande sker i huvudsak som en förberedelse för den inhemska konkurrensen. Litvinov visade dock att kvarstå efter att ha vunnit den första titeln i koncessionhistoria angelägna om att vinna, och vinna gruppen.

“Vi får se hur vi ska vara med skadade spelare och ordnar också av hur vi går in i Extraliga . Enligt detta kommer vi att spela upp.Hur som helst, den speltrycket kan passa oss. Tisdagens match i stället för att bara coachade på fredagar och söndagar, välkommen “, säger Belladonna.

Locals ser fram emot en annan schweiziska motståndare, utslagen i gruppen Servette Geneve. “Zürich är fortfarande en klass ovanför. Länge varit en av de bästa mančaftům schweiziska ligan och laget har utmärkta utlänningar med erfarenhet i NHL “, säger tränare för Sparta Josef Jandač.

mot Sparta bör leda till ombord på en begåvad amerikansk anfallare Auston Matthews, sannolikt en av nästa utkast NHL . “Vi gick från den andra korgen, så det var klart att vi skulle få en stark motståndare. Men vi vill lyckas “, säger Jandač.

På nästa konfrontation med Nordic hockey går i Trinec.Ståltillverkare har spelat med lag från Norge och Finland, väntar nu på den svenska HV 71. “Det är ett mycket starkt lag, men vi ser fram emot det. Nordbor är oförskämd. Förberedelser börjar för oss idag, ladda ner deras spel och förbereda “, säger tränaren Jiri Kalous.

Vitkovice kommer att konkurrera med Tappara Tampere och tränare Jakub Petr motståndare ansåg favorit serien. “Definitivt kommer vi att ha en tuff motståndare, kanske en favorit under hela säsongen. Vi räknar med traditionella inslag av finsk hockey, speciellt en hel del bra Skating lag.Det kommer att bli mycket svårt, men vi vill gå vidare, så vi Tappara nederlag, trots att de är historiskt de mest framgångsrika klubben i Finland “, säger Peter

 

.

För att norra Europa kommer att flyga och Liberec, som i gruppen förlorade två gånger Skellefteå och nu väntar en annan svenska klubb Linköping, som för ett år sedan i slutspelet elimineras Sparta.

“De nordiska lagen i tävlingen är alla mycket starka. Som förberedelse besegrade Linköping Skellefteå exempel 6: 0, vilket är den kamp som vi tillfällighet hade arbetat på video. Men vi spelade en bra match Skellefteå och jag tror att vi kan gå igenom Linköping “, säger tränaren Phil Pešán. Kombinationen av Extraliga och Champions League för tigrarna kommer inte att vara ett problem. “Vi förberedde oss för honom och vi ser fram emot.Jag tror att vi kan göra det “, sade han.

Under det andra året av förnyad konkurrens in efter mitten av augusti från 48 lag i 16 grund grupper om sex företrädare för tjeckiska hockey. Sökvägen till knockout fasen, misslyckades med att hugga en Pardubice.

den första upplagan var i sitt slutskede helt i händerna i Sverige och Finland, som hade i kvartsfinalen efter fyra klubbar. Först försvarar Luleå, som besegrade Frölund i den svenska finalen.