Klubbar från NHL är tveksamma och tjeckiska ishockeyspelare måste gå ner

I år situationen på transfermarknaden NHL är speciell. Efter den första vågen, där lagen isär de största stjärnorna, är död utomlands. Klubbar mycket mer att tänka på varje investering, helt enkelt inte vill göra ett felaktigt drag

Och så många av dem tillgrep šalamounskému lösning. Erbjuder spelare en gratis provperiod. Garanterar inte dem något, bara ge dem en möjlighet att bevisa för träningsläger, de antingen använda det eller inte. Detta är logiskt: chefer inte vill bränna för spelare i ligan, även om ingen specifik namn utvecklade, men deras resultat och prestationer under de senaste åren, inte heller gjorde det

Nu inför rätta ville ta nödvändig Mark Židlický till New York. Islanders, tjeckiska försvarare men i denna variant alltför motvillig.Därför är han fortfarande ute av arbetet, även under sommaren Boston eller New Jersey. Men det finns en liknande situation. Men den judiska kan vägra det eftersom han är bekväm med att han kommer att hamna med hockey (rundorna talar fortfarande om att återvända till Kladno). Men yngre spelare som Tomas Fleischmann är sämre.. I dessa klubbar vill vänta och se taktik för att uppnå prissänkningar till ett minimum: helt enkelt hoppas att hockeyspelare går vidare till tålamod och mindre pengar

Gå till testet, är det ofta den enda lösningen…

nu Fleischmann inte i NHL stort intresse, särskilt den roll som hans prestationer under de senaste säsongerna där sörjde som en av de bäst betalda spelarna i Florida och senare efter överföring till Anaheim.

Wired har också Jiří Tlustý, som förhandlar längre tid med Caroline. Hon hade ännu inte erbjuda en solid fjäder förhållanden, men han vägrade, han trodde att han borde göra mer. Det var ett misstag som han nu beklagar.Klubben uppfinner nu för att spara så mycket pengar under lönetak Tjock och måste förbli osäker. Jag väntar nog för hans övertalning till träningsläger utan någon säkerhet.

Intresserad håll i själva verket rusa, och inte uteslutet en flytt till Europa, respektive. KHL som skulle ha erbjudit goda ekonomiska villkor.

Martin Havlát (vänster) kommer att kämpa för testet i Ottawa, Jiří Tlustý får genomgå samma i Carolina.

träningsläger vill övertyga Martin Havel. För honom de senaste åren alla chefer är skeptiska, främst på grund av hans ständiga skador.Det verkade sista chansen kom förra året i New Jersey, där hans öde att slå, men till slut talade Ottawa.

Klubben, som den valde 1999 att utarbeta och där han upplevde stora år. Havel uppmuntrade denna chans för att han var fast besluten att avsluta sin karriär. Knoga tillbaka till Europa med honom, ville han inte vara på menyn skulle ha haft något behov av.

framgång, dock kommer inte att garantera

Men provet är en stor okänd, med större chans att misslyckas. Förra året kämpade Tomas Kaberle, som först försökte på New Jersey-lägret och sedan under säsongen vid Rangers, med ett stort antal försvarare.Men han lyckades inte där.

På samma sätt kan Jan Heyd, vars kontrakt i Colorado, där det inte längre är värt det, långsamt börja förbereda sig. Kandidaterna rullar inte runt, och det är möjligt att en rolig avkomma bestämmer sig slutligen för att avsluta en karriär. Att spela i Europa spelar ingen roll på grund av familjen som bosatte sig på havet.

När var sista lockout i NHL, Hejda vänster sida av havet, även om det var av intresse för Europa och efterlängtade honom i Slavia nödvändig Vladimir Ruzicka, som brukar ge en hel del. Dessa är också ledtrådar som indikerar möjliga utvecklingar. Hejda är också ekonomiskt säkert och realistiskt. Han vet att NHL-chanserna inte är större.

Det har inte varit ett enda omnämnande av någon av klubbarnas intresse genom hela sommaren.Mycket bättre att inte ens Martin Erat, några år yngre kille, som också måste försöka mycket hårt för att anta

På ett enda kort vadslagning Michal Rozsíval -. Skulle vilja bo i Chicago, som han under en längre tid. Men ingen betydande förändring (även på grund av ohälsa) har inte hänt ännu. Mycket kommer att bero på huruvida återhämtning efter övertygande på isen, intressanta erbjudanden från andra håll ännu kommit.