Börjar den första hockey ligan. Efter 17 år med Přerov

“Dragons” är redan i Premier League av arrangemang, glider oroa dem under de senaste åren inte är tillämpliga, men detsamma gäller för slutspelet. Efter förra säsongen i Šumperk beslutat att större ombyggnad av truppen.

“Jag kommer att säga att vi vill ha ett slutspel. Vi vill konsolidera laget och undvika de två sista platserna. Vi vill spela en konkurrenskraftig roll i ligan “, sade han vid försäsongen presskonferens chefen för klubben Vladimir Velčovský. “Klubben är ekonomiskt säkrad, har inga skyldigheter. Šumperk men hittills har sålt 80 årskort, Prerov 1600, över tre tusen Budejovice. Jag avundas dessa klubbar. ”

” Dragons “bör hjälpa nystartade samarbete med Pardubice, enligt vilken norra Mähren var inriktade spelare som inte passar in i den extra-ligan truppen.Till exempel ankomsten av Maxwells målvakt. . Kucera ny assisterande tränare är före detta spelare Libor pivko

Prostejov förändrade allt

Prostejov längtade till två år att kämpa för extralig. Men under den sista säsongen var säsongen upp till den sista matchen. Hawks så småningom räddades på bekostnad av Havlickuv Brod, en liknande erfarenhet men i år de vill förlåta.Det är därför klubben tog 19 nya spelare och en topp tränare Kamila Přecechtěl att tolv år sedan Prostejov förs in i semifinalen.

“Sedan var det en stor atmosfär och eufori, och min så önskar du behöver något liknande igen. “medger han Přecechtěl och uppgift är att fylla så mycket som fem tusen Prostejov avbitartång. “När många tittare går går poängen och laget mest. Min interna mål är att spela attraktiv hockey, som kommer att underhålla åskådare och spelare “, sade Hawks hemsida.

Allt har förändrats i Prostějov. Endast sex spelare lämnade klubben och klubben stärktes med intressanta namn.Till exempel, drog han från Šumperka samlare Moskala poäng. . “Vi har blygsamma mål”, sade chefen Jaroslav Kite club till slutspel

Prerov sålde 1.600 årskort

Över 1600 sålda passerar. Det ser Hockey feber i Prerov, som 17 år senare blev befordrad till Premier League. Förväntningarna är stora fans, utan måste också förbereda sig för nederlag, som de inte var vana vid den andra ligan.

“Vi har en enda uppgift, och det sparas. Det bör noteras att vi kommer att stå emot klubbar vars budget är tre och fyra gånger högre. Säsongen kommer vi att ha resistens přerovským hjärtat, som vi bidrog till den första ligan.Euphoria skulle vara för oss om vi spelade i mitten av bordet, undrade “Lubomír Svoboda, chef för Zubras.”