Buda gav Sparta en straff, och sedan kom pausen. Efter det röda kortet slutat

Förmodligen ville han inte skynda sig, “sa Lukáš Budínský.

Och vad sa han till hans ingripande, för vilken han först såg ett gult kort, men efter att ha konsulterat videon avbröt domaren det och drog ett rött?

” Jag vet inte…Ďurica gör ont på Shrovetides knä och fortsätter att spela lyckligt, och jag utesluts för den här proceduren, ”sa Budínský sorgligt. ”Kanske slog jag honom lite, men jag gled där, och vem känner mig, jag är inte en brute. Domaren berättade för mig att han inte ens ville ge mig gul och sedan springer han in och blir röd för ett grovt spel.

Det finns fler ingripanden i en ligarund, men de röda korten sällan ges för dem. ”Tyvärr bedömde han det.Jag kommer inte att göra någonting åt det, ”suckade Buda. “Om alla ingrepp visslade i Sparta- och Slavia-derbyet, skulle båda lagen ha spelat mycket svagare.” Luke gick inför motståndaren. ”Vi vill inte, och jag betonar att de skadar någon.Från vår synvinkel var det en normal kamp. “Jag skulle vilja att domarna visslar allt för oss, men ingreppet på vår väska bör vara rött i början,” sade han. “Vi gick in i spelet väldigt bra,” sa Nadvornik. ”Vi hade studsande ballonger, Sparta hade problem med vår höga presink, men allt kollapsade efter uteslutandet av Budinsky, vilket påverkade matchens hela karaktär. Mot ett lag som Sparta är det svårt att spela femtio minuter vid tio. Om vi ​​var klockan elva skulle Sparta ha ett stort problem. Fysiskt har vi det mycket bra. ”Fortfarande hade Karviná stora möjligheter.Lingr misslyckades två gånger i bra positioner och Krivák gick bredvid målet.

”Vid första chansen tog målvakten mig bra, men den andra, då Ba Loua passerade mig, var 100%. Det måste jag ge, ”medgav Karvinský mittfältare Ondřej Lingr.