Böhmen motståndade, sedan räddade Jablonec Dolezal

Goalie Bohemians Valeš, som hade varit i Jablonec länge, rörde bollen, men sedan hoppade han in i målet.

“Jag sparkade den i mitten precis som två straffar tidigare, även om jag trodde om Roman Valeš inte står nu. Lyckligtvis gick han lite åt sidan och rörde bollen lite, ”beskrev Trávník, som gjorde sitt åttonde mål i år i ligan.

Bohemerna var ofarliga för första halvlek men slog oväntat i slutet. Bollen med tur fick Martin Hašek, som själv satte honom framför målvakten Hruby – More.

Efter en timmes spel överlevde Jablonec en enorm chans för Júsuf och gick omedelbart till ledningen.Gräsmatta hittade exakt i straffområdet som kör Doležal, som snabbt sköt från första poängen. Ersättare Vodhaneel pressade genom kalk och jämnade. Men han firade sitt första ligamål på bara några sekunder. Domare Příhoda pekade först mot mitten och erkände målet, men efter ett tag sades det att varna den fjärde domaren Rejžek, som såg situationen från bänkarna bättre, på grund av Vodhanels tidigare händer igen bort.Och förmodligen rätt.

“Jag såg en bild av situationen med vår fotograf efter matchen och jag tror att det var en hand,” sa Jan Vodhanel och pekade på armen strax under hans axel.

Och innan känguruerna återhämtade sig från sin besvikelse, använde Dolezal tvekan från Krch, kom in i solo, satte Valeš, skickade klickigt 1xbet bollen till den tomma stolpen och blev Jablonec’s hjälte, eftersom hans andra mål definitivt bestämde matchen.

”Det handlade inte bara om mig;Naturligtvis är jag glad att jag lyckades göra två mål efter skadan. Det är synd att jag inte lyckades göra mål i Astana, säger Martin Doležal, som trots sin fem veckors frånvaro gjorde sju mål i ligan i år. “Vi är glada över att vi gjorde det för att krafterna tog slut på onormalt snabbt.” på fjärde plats.