Adelaide elhatározása Brisbane-vel együtt vonzza Guillermo Amort

United kénytelen volt hátulról jönni, miután Brett Holman megtörte a holtpontot az órában Sergi Guardiola-val, kiegyenlítve 78 percen keresztül. Az A-Liga győzelmének lelkesedése összeütközés a Vándorokkal További részletek

Egy héten kívül Korábban, amikor a Vörösek két második félidőt vállaltak a Central Coast Mariners elleni 2-1-es vereségre, Amor csapatai némi unibet online fogadási elkötelezettséget mutattak vissza a versenyre.

„Úgy gondolom, hogy a A mai csapat jó volt – mondta Amor. „A játékosok nagyon jól működtek.Mindenki mindent megadott, és számunkra ez nem rossz. ”

Míg a Vörösek meg tudtak menteni egy pontot, az eredmény még mindig a táblázat védőbajnokainak alján marad, mindössze két húzással hat mérkőzés után.

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb pozitívja Guardiola formája, akinek a fejlécétől számított 12 perc múlva a harmadik helyen állt, miután unibet fogadási útmutatók egymást követő hetekben Melbourne City, Mariners és Brisbane ellen értékelte.

“ Boldog; amikor a kilenc szám gólt szerzett [boldog] – mondta Amor. „Ez fontos számunkra, és fontos számunkra.”

John Aloisi Roar edzője nehéz ütést várt a Vörösök ellen, de úgy érezte, hogy az oldala több, mint a feladat.Tommy Oar és Dimitri Petratos befolyását üdvözölte, a pár állandó veszélyt jelentett az egész mérkőzés során.

„Ez egy nehéz játék lesz, de azt hittem, hogy problémákat is okoztunk”, Aloisi mondott. – Tommy Oar és Dimi Petratos igazán jól sikerült megtalálni unibet ingyen fogadások azokat a zsebeket, a sorok között. a számlálón többször is a halálos szakaszokban, de nem találta meg a győztest.

„Többet kellett volna tőkésítenünk ott” – mondta. „Meg akartuk nyerni a játékot, így folytattuk.Természetesen megpróbálták megnyerni a játékot, így tudtuk, hogy egy kicsit elterjedt lesz.

„Ha megérkeztünk az utolsó harmadba, meg kellett volna büntetnünk őket egy kicsit, mert jó területekre. ”