Han har befogenhet att läsa Synek före mästerskapet. Ändå är det guld igen

Varför trodde de inte på honom? Eftersom han var orolig för länge denna säsong. Vid årets europeiska mästerskap vann han inget förra årets guldmedalj, och i VM-tävlingarna vann han inte podiet efter år.

i hans ögon som berättade

“Om du tar hand om familjen och huset leder roddklubben, studera, göra representanter, men han skämmer bort och är engagerad i liknande åtgärder och dess koncentration på rodd måste oundvikligen minska. Hur kan jag göra resultaten när hon gör så mycket? Det har mycket mer medaljer i sikte. ”

I hans ögon, berättade ingen, men sådana kommentarer hittades i diskussioner Internet.Särskilt efter hans olympisk mästare från London juli Drysdale SP regatta i Luzern har gett en jättestor tretton sekunder.

“Ja, ibland läste jag dessa åsikter. Men folk är människor, jag är lugn, säger Synek.

Hur många har du livsroller? Det finns få. Först och främst är familjen den bästa tjejen i tjeckisk historia.

“Jag kan inte skylla på någon, kanske är familjen för mig en stor makt laddare. Alla är super, hustrun sköter en hel del barn är fem år och tre år Matthias Alice gå till dagis. Visst nešidím om jag inte på koncentration, vilket inte är mycket, eller på tävlingarna, spendera tid hemma.Familjen är allt för mig, säger roveren.

Champion satsar poolen

“Men jag gillar det också. Jag gillar att hjälpa hemma – jag sörjer i trädgården och rensar upp hantverkare. Och min kompis grävde i trädgården ett hål, nästa vecka satsar jag poolen. Jag ser fram emot det. ”

Rådgivarens roll i Brandys nad Labem motsatte sig inte. “Jag försöker kommunicera med människor om deras problem. Vi har möten varannan månad, de tre timmarna kan överleva. Jag älskar bröllopsgästerna på vintern, jag har avbrutit rosäsongen. Men det är en marginal angelägenhet, för mycket tid för mig, “nickar han huvudet. “Och speciellt, jag gillar det.”

Vad mer?I roddklubben fungerar Kondor Brandys nad Labem som ordförande eller president. “Min uppgift är främst i det faktum att jag måste fungera bra för att dela och sedan bara kontrollera. Det handlar om att köra klubben och springa från tränare med unga roddare till tävlingar. Vi har utskottsmöte en gång i månaden, det är ingen skräck. Prima är att killarna som jobbar på klubben i rollen som tränare, de gör det med god aptit “säger han

Väntar en avhandling

en studie i år går det tredje året i Prag College of idrott och sport Palestra. “Ja, det är ganska starkt, jag ska göra bachelorarbete.Men varför inte? “Han lyfte upp ögonbrynen.

Men trots allt han tog med sig guldmedaljen igen. “Det var ett tydligt mål och lyckades fylla det. Mahe Drysdale mig innan VM skrev om jag svagare efter säsong igen funnit sin charm. Jag sa till honom att efter träningsläger i Livigno och Slapech känner ganska bra och jag gör vad som helst för sin silvermedalj. Tja, då svarade han inte mig, säger Synek.

Aiguebelette, plats mästerskapet träffade också när dekorera skifařských medalj. “Han gratulerade mig, men du kan se att efter att ha förlorat med 34/100 arg.Inte på humör på något sätt utrusta ville vara bäst Roddare historia med sex titlar “, säger han.

i shorts från Tufteho

Sedan fortfarande de återvänder till sina många roller. “Jag gör inte något som skulle göra mig trött, du bara ändrar jag programmet för att passa mig, och inte störa träningen. Om jag hade flikar i mina ögon och såg bara skifs, skulle jag förmodligen bli galen. Allt jag gör är faktiskt dereagoval, allt är i en avkoppling från rodd. Jag är bara en aktiv man på trettiotalet “, säger han.

Och sedan han minns Nora Olaf Tufteho, OS-mästare i Aten och Peking, som nu har nått den slutliga vid den fjärde platsen. Vid trettiotio.

“Hon har mycket mer än jag gör.På familjen gården erbjuder de boende och boarding, organiserar barnläger, kaffebutiker, producerar underkläder för barn, kvinnor och män, jag bär bara mina shorts, skrattar Synek. “Och det är inte allt – Olaf organiserar tävlingar i timmerbilar, motorsportar och vem vet vad mer. Även roddare vill leva ett normalt liv. Roowing är ett jobb för oss och efter arbetet hittar vi tid för hobby. “