Tyvärr fanns det inget hopp på att: Premier League

Tyvärr fanns det inget hopp på att: Premier League, enligt coachen “Monaco” Leonardo Zhardima var en dålig ligan för en man som just hade återhämtat sig från skador. Falcao var inte redo för så tuffa möten, vilket ledde till att han förlorade dyrbara år av sin karriär. År, som troligen borde ha varit det bästa i sitt liv. Efter att ha blivit skadad vid 28 års ålder tog det honom två och ett halvt år för att äntligen återvända.

Det är ingen hemlighet att den “nya” Falcao inte längre var så snabb och farlig. I stället började han spela smartare och oftare belejdade straff motståndaren och hoppades på en balsam boll. Sharp passerar på flankerna som han lämnade till andra.

Säsong 2016/17 påminde oss om vilka fotboll förlorade under dessa år. Lekte med den unge Kilian Mbappé, Falcao återvände till gamla formen och lyste i Champions League, där offret var “Manchester City” av en olycklig ligan för honom.

Mellan 1980 och 1996 spelade ingen innehavare av “Golden Ball” inte för “Barcelona” och “Real”. Efter 1997 spelade 21 vinnaren för dessa två lag, och endast två personer bröt mot regeln – Andrey Shevchenko och Pavel Nedved. Figo och Ronaldo och besöktes överallt.

Dessutom: Sedan 2009 har Barcelona och Real konsekvent haft minst en spelare i topp tre. Ibland tog sina spelare alla tre positionerna. Falcao förväntade sig emellertid inte bollen, men utan skada kunde han väl vara i de ovan nämnda klubbarna.