Österrike firar euron, Slovakerna har varit före Ukraina

Österrikarna gick in i matchen i Solna, i vetskap om att en seger kommer att flytta dem bland kvalificerade lag. Och matchen gick bra över förväntningarna. Från och med 9 minuter föll Arnautovice David Alaba.

har etablerat sig för att bryta efter en lång lek Martin Harnik och den andra halv trycks genom Marc Janko och andra Harnik. Vid den inställda tiden resultatet endast saktade Ibrahimovic.

Österrikarna kommer att vara på EM spelar bara den andra gången, gjorde det första deltagande som arrangörer hemma turneringen 2008.

I Österrike situationen i gruppen G balanserad. Den andra platsen efter vinsten 7: 0 i Liechtenstein var ryssarna. Arthom Dzjub, som gjorde fyra mål, sken i sin tröja.Den tredje och svenskarna är inte utan chanser efter att ha vunnit 2: 0 i Moldavien eller montenegriner. På Sweden förlora en enda punkt.

Nära förfarandet efter mållös match med Ukraina och Slovakien. Om de vinner i Zilina, trots att fira framsteg, men oavgjort för dem är en värdefull resultat. I nästa match de behöver hemma att slå Vitryssland.

Samma utsikterna också Spanien, som i oktober hemma bara för att klättra Luxemburg. Wards Vicente Del Bosqueho Trots att vinna i Makedonien hjälpt olyckligt egen målvakt Pacovského, men jag hade en sjätte kvalseger i rad.

Sedan söndag bör närma sig vissa England, trots att hon kunde på Wembley avtal med Schweiz 2: 0 och förblir det enda laget från alla grupper som fortfarande inte har förlorat en punkt.I historien, som berättigar till EM hanteras med full poäng att spela bara fem lag, inklusive Tjeckien innan turneringen 2000.

England i spetsen alternerande skickade Harry Kane lagt ett andra mål från Wayne Rooney straff. Manchester United-anfallaren i landslaget gjorde i den sjunde matchen i match och gjorde dessutom den 50: e segern. Detta var den bästa engelska målskytt i historien, målet att lämna bakom Bobby Charlton

Den schweiziska, trots nederlaget i London förblir de andra, även om sloven efter tight vinna en. 0 mot Estland drog i motsats till tre punkter . Nära den stora framgången var de fotbollsspelare i San Marino, som fram till den inställda tiden höll oavgjort 1: 1 i Litauen före hem anfallaren beslutat Spalvis.. Sanmarinští fotboll är att göra mål den utomhus tävlingsmatch verkställas efter 14 år

Grupp C

Borisov Vitryssland – Luxemburg 2: 0 (1: 0) mål Hemma: 34 och 62. Gordejčuk

Skopje Makedonien – Spanien 0:. 1 (0: 1 )
Mål:
8.

London England – Schweiz 2: 0 (0: 0) mål Hemma: 67:e . Kane, 84 från Rooney penna

Vilnius Litauen – San Marino 2: 1 (1: 0) mål Hemma: 7:e Svart, 90 + 2 Spalvis – 55. M. Vitaioli. CK Arlauskis 50. – 88. Chiaruzzi

Maribor Slovenien – Estland 1:. 0 (0: 0) Start Mål: 63 .. Beric

Grupp G:

Vaduz Liechtenstein – Ryssland 0: 7 (0: 3 ) Hem mål: 21:e, 45:e, 73:e och 90:e Dzjuba, 40 Kokorin av pennan, 77. Smolov, 86 Dzagojev CK 40. Kaufmann.. . (. Licht)

Kišiněv Moldavien – Monte 0:. 2 (0: 1) Start mål: Savić 9:e, 65:e Bečiraj

Salt Sverige – Österrike 1: 4 (0: 2) Start mål: 90 + 1 Ibrahimovic – 38:e och 88:e Harnik 9. Alaba PEN 77.. Janko.