I hösten 2016 var Riyadh Marez den största besvikelsen

I hösten 2016 var Riyadh Marez den största besvikelsen hos den fallna Leicester. Det är bäst att spelare präglar citat Claudio Ranieri: “Kanske Riyadh vaknat Champions League hymn. Kanske var han trött på min “Dilly Dilly-ding-dong”, och han gillar musik av EM. ”

Om han ingår italienska ironi och subtilt antydde det väsentliga, om han trodde på stereotypen av uttråkad “fabulous” Lester. ” Först när du stänger av en hedning och en ordentlig titt n situationen Marez problemet kommer att vara mer tydlig och förutsägbar än slutar ryska utredare – han delade helt enkelt matcher på viktiga och kommunicera.

Han visade klass visade karaktär och lura sitt eget värde, och ubåtar som betjänar rum, stranden och lata fötter med en genomsnittlig klubb med en stark motståndare i den prestigefyllda turnering. Och lågkonjunkturen i laget är inte en ursäkt för en teknisk vinge. Jamie Vardy inte få poäng, har Marc Albrighton upphört att spridas för pasami bakom, eftersom de helt enkelt inte existerade, och Daniel Amartea – opornik inte ren och kunde inte helt ersätta N’Golo Kant – krisen var logiskt för dessa spelare.

Marez är aldrig beroende av laget för att visa blixtsnabb hastighet, utmärkt teknik och blåspistol, bör han bara få bollen. Hinder föreställningar kunde bara skador från en algerisk var därför inte nedgång anledning bara en kvar – “Lester” ovilja plogen

Under det senaste året och ett halvt på klubb chefer hade minst tre chanser att slå samman omotiverad spelare, han var på väg att övergången till tre klubbar, “Arsenal”, “Roma” och “Manchester stad”. Dessutom var de allvarligt intresserade av Chelsea och Barcelona. Det är viktigt att var och en av dem som var intresserade upplevde problem på flankerna och behövde en stark vinge.