Endast oro är matchen mot “Spartacus”

Endast oro är matchen mot “Spartacus”. Är de röda och vita fans komma till stadion i de nya skorna? Summer Dzyuba trampade skydda Saudiarabien och Egypten, och dessförinnan gjorde samma sak med den röd-vit halsduk i närvaro av tiotusentals fans av “Spartacus”. Förlåt eller inte? Vi vet fram till mars om Artyom inte lämna trampa ubåtar.

5 intriger i Ryska mästerskapet, som vi förtjänade Foto: CSKA, RPL

Kokorin vs Smolov

Två berömda ryska anfallare i den kommande säsongen kommer att övervinna märke hundra mål i karriären. Vem kommer att göra det snabbare? Sasha 94 mål, Fjodor 91, men saker kan förändras mycket snabbt. Två skyttekung ens har en chans att gå till Europa. Nyheter om scoring årsdagen bara ge denna händelse. Ju mer som fortfarande färskt i minnet av nyheter om möjliga överförings målskyttar i “Arsenal” eller “riktiga”.

Rysk fotboll har börjat. I arenan är samma huvudpersoner, men i ett nytt format. Dramat kommer att förvandlas till en skräckkomedi – se “Match Premier”.

Det första mötet i “Lok” och CSKA kände smärtan av den bräckliga Alan Dzagojev: i den 13: e minuten, mittfältare på plan mark skadade benet och bad om en ersättare. Så på fältet hoppade George Shchennikov.

Återigen vill vi Alan hälsa, men han var inte det enda offret i den här matchen.

Mer än 43 tusen åskådare på läktaren av stadion i Nizhny Novgorod tittade på fotboll, som strömmar från ögonen tårögd-blodfluid. 120 minuter – och bara 7 träffar på mål på båda lagen.

I matchen för den ryska Super Cup var det för många offer. Foto: RPL

Du kan använda banala till början av säsongen fraser: idrottare gradvis återvänder till det stora spelet efter ansträngande avgifter lite mer fånga tillbakablickar till 2018 World Cup, är tränare försöker vissa spel svezhachka på gatan är för varmt, och Super Bowl – den officiella uppvärmning innan turnén i RPL. I den här titeln matchen var det inget supersky.