Çağlar visade sig som en ledare inom området

I “Freiburg” började Çağlar att spela med nya färger – Portal Whoscored gav nästan alltid Turk höga betyg, kommentatorer tysk TV talade entusiastiskt om spelaren under nästa klass tackla, och fansen, “Freiburg” tyvärr medvetna om att Seyundzhyu med detta spel under en lång tid i klubben är inte kommer att försenas. Säkra spel i Bundesliga hjälpte Çağlar ingå en hållare av det turkiska landslaget, som han redan hade tillbringat 15 matcher och även gjorde ett mål i portarna till Tunisien i första sommardag på året.

Çağlar visade sig som en ledare inom området i en T-shirt för den tyska klubben – även efter mål medgav denna unga killen inte skona energi uppmuntrade sina kolleger och ledde laget framåt, trots försvararens position. Den långe killen var stark i luften och kampsport, men har gjort just ett mål i Bundesliga tack vare en säker spelet “på andra våningen,” avbröt han en hel del potentiellt farliga motståndare attacker. Förresten, kommer möjligheten att förbättra spelet huvudet med standardbestämmelser har Çağlar ganska snart – den sista dagen av anbudsperioden Seyundzhyu gav sin signatur kontrakt med den engelska “Lester”, som redan finns sådana mästare i denna aspekt som Wes Morgan, Johnny Evans och Harry Maguire.

Seiungju är Leicesters framtid. Han kommer att spela på foten Bild: Bild

Varför Seiungju “Leicester”, som fortfarande är mycket bra med försvaret? Med all sannolikhet kommer det att bli en långsiktig ersättning Maguire och Morgan, som kommer att lämna “Leicester” nästa sommar – Morgan på grund av ålder (vid tiden veteranen jamaicanska fotboll är nu 35) och Maguire – till förmån för “Manchester United”.